Personvernerklæring

Hvem er vi

Denne siden eies og driftes av Opptur Aktiv AS, org nr 924 575 131 Ekebergveien 233, 1162 Oslo og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger. Opptur aktiv AS logger trafikken til oppturaktiv.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson. 

 

Face­book Pixel

For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel her.

Oppturaktiv.no har installert denne pikselen. Vi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

 

Velge bort infor­ma­sjons­kapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Mozilla Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Internet Explorer
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no